Studio Snowpuppe logo
Origami lampen om te inspireren
Studio Snowpuppe logo
Origami lampen om te inspireren

Bestel procedure

Online bestellen bij Studio Snowpuppe
Maak een selectie van de producten door op de knop “Producten” linksboven in het menu te klikken en kies daarna een product categorie (bijv Chestnut).
Selecteer de gewenste kleur voor de lamp, de gewenste kleur voor het snoer en het gewenste aantal en druk daarna op de knop ‘Toevoegen aan winkelwagen’. Wanneer u klaar bent met winkelen drukt u op de knop ‘Doorgaan naar bestellen’. Dan komt u op de pagina waar de bestelling geplaatst kan worden.

Op de bestel pagina wordt gevraagd om uw adresgegevens en kan eventueel een account aangemaakt worden.
Voor de betaling kan gekozen worden uit verschillende betaalmethodes:

1. iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier- programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Paypal
Met Paypal betaalt u gemakkelijk en op een veilige manier, u heeft hiervoor wel een Paypal account nodig. Via uw Paypal account worden al uw gegevens veilig bewaard en kunt u kosteloos het bedrag laten overschrijven.

3. Creditcard
U kunt ook gemakkelijk via uw creditcard op een veilige manier betalen, u heeft daar geen paypal account voor nodig. Uw creditcard gegevens worden niet opgeslagen en enkel gebruikt voor de eenmalige betaling van uw bestelling,

4. Bank overschrijving
Mocht u liever niet online willen betalen kunt u ook het bedrag overschrijven naar onze rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen zullen we uw bestelling versturen. Eventuele kosten voor het overschrijven van een buitenlandse rekening zijn voor de koper. Alle prijzen zijn inclusief 21% Btw en exclusief verzendkosten.

Status van de bestelling
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, ontvangt u automatisch per e-mail een orderbevestiging met een overzicht van de bestelde producten. Zodra de betaling heeft plaatsgevonden ontvangt u van ons mail wanneer dat heeft plaatsgevonden en zal de bestelling worden verwerkt. Zodra de bestelling is verwerkt zal er nogmaals een mail worden verzonden dat het pakket onderweg inclusief de track & trace code waarmee u de zending kunt volgen op de website van de vervoerder (PostNL, DPD etc.) . Deze email zal afkomstig zijn van de vervoerder.

Bestelling wijzigen
Tijdens het bestelproces kunt u altijd producten verwijderen of toevoegen. Is de order geplaatst, dan kunt u in principe geen wijzigingen meer door voeren. Indien de order is geplaatst en u ontdekt dat u niet het juiste product of kleur heeft besteld, dan kunt u contact opnemen via info@studiosnowpuppe.nl zodat gekeken kan worden of de bestelling nog kan worden gewijzigd.

Bestelling annuleren
U kunt de Bestelling binnen 1 werkdag annuleren via een e-mail onder vermelding “Annuleer bestelling” met bijbehorend bestelnummer of mailen naar info@studiosnowpupppe.nl